Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Chcesz domenę .pl pod swój serwer?

NajsPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@noIP O to się nie martw ;)

Mam własne 2 domeny które dobrze funkcjonują.

Swoją drogą worldhard już upadł? :c

Strasznie mi przykro i tak to był serwer dla fk. ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNajsPL Upadł i zdaję się że właściciel go sprzedaje obecnie. Ja tylko administrowałem na nim przez pewien czas. I tak lepszy od twojego mcov.pl gdzie gildie były z xcrafters z przerobioną nazwą w plugin.yml. (Wiem bo mam twój plugin podobnie jak ten na pomoc).

@topic Takie coś nie ma sensu, lepiej wydać 9,99 lub na nazwa.pl za darmo i zarejestrować sobie domenę a nie bawić się w pośredników którzy na dodatek mogą ci ukraść graczy.

Bo innego interesu ze strony najsa tu nie widzę, no chyba że oferuje spisanie umowy cywilno-prawnej ;)

Opublikowano

@noIP Choćby nawet miałem pluginy z xcr. Przyznaje sam MCOV to było gówno w porównaniu do tego co robimy teraz.

A swoją drogą te twoje pseudo autorskie pluginy którymi się tak chwalisz nie są twoje ani 1 ;)

Tak mi przykro.

Swoją drogą początek "nowego" gó*na mamy: http://archerland.pl/

Strona zaj****a, 0 kreatywności.

A co do tej domeny to może niektórzy nie mają 9,99zł? pomyślałeś też o tym?

Mi nie zależy na zysku swoją drogą dla osób które to wezmą mam kolejny fajny i Ciekawy pomysł ;)

I proszę nie odpisuj jaki ty jesteś wspaniały a ja jaki jestem zły prawda jest taka że w d*pie byłeś gówno wiesz.

Pozdrawiam NajsPL.

Opublikowano

Dobrze widzę 0 chętnych a tylko zbędny spam na inne tematy.

Proszę admina o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam NajsPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...